Soms hebben we het idee dat er veel meer is dan we daadwerkelijk laten zien!

Door trauma’s of blokkades, geestelijk, emotioneel of lichamelijk, vinden we het moeilijk om te komen bij de gewaarwording van wat ‘Is’, van het ‘Al’. 

Laten we voorbij ruimte en tijd gaan en gaan functioneren in de openheid en uitgestrektheid voorbij de gebruikelijke gedachten. Enerzijds kunnen klanken reizen door de verschillende lagen (lichamelijk, fysiek, emotioneel, spiritueel) en je een geweldig gevoel van ontspanning geven anderzijds kan het een stuk bewustwording geven over waar er zich blokkades voordoen. En is het een mooie uitnodiging om deze los te laten.


Je hoeft er niets voor te doen..

Je hoeft er niet in te geloven

Je hoeft er geen woorden aan te geven 

Onder invloed van de boventoonrijke klanken bewegen we van spanning naar ontspanning, van angst naar(zelf)vertrouwen, van onveilig naar veilig.Naast onze fijne ruimte beschikken we over een weldadige tuin waar je gerust nog even onder het genot van een kopje koffie of thee, heerlijk kunt nagenieten.


‘het is verborgen en toch duidelijk overal aanwezig (…). Het heeft geen lichaam maar belichaamt alles (…).

Het is het ’Al’, niet velen. Het ‘Al’ is niet vele gescheiden dingen, maar de Eenheid die alle delen in zich opneemt!’ 

Hermes Trismegistus (profeet uit de griekse oudheid)


Tarief:

50 Euro (incl. 21 % Btw) voor een klanksessie van plm een uur (incl. Koffie, thee))

Tijdens de (evt. telefonische) intake kunnen we aandachtspunten bespreken.

Klankavond (voor nu max 4 mensen) op 20, 27 mei 3 en 10 juni .. lichte yoga om even uit je hoofd te komen en daarna liggen in een bed van klank:) 12,50 pp